“Het televisieproductiehuis Roses Are Blue (makers van programma’s als Down The Road, De Code van Coppens, De Wonderjaren, Durf Te Vragen…) is volop bezig met de voorbereiding van het vijfde seizoen van het Eén-programma ‘Durf Te Vragen’. In dit programma nodigt Siska Schoeters elke week een groep moedige mensen uit waar we stiekem heel veel vragen voor hebben maar die we vaak niet zelf in hun gezicht durven te stellen. Op die manier proberen we op een openhartige en respectvolle manier gevoelige thema’s bespreekbaar te maken.  

Een van de thema’s die we voor een nieuw seizoen aan bod willen laten komen is uitzonderlijk hoogbegaafde jongeren en kinderen. We willen graag een heel diverse, sterke en representatieve cast samenstellen. Bedoeling is dat ze hun ervaringen willen delen en op die manier de kijk op hoogbegaafdheid kunnen verhelderen, veranderen of bijsturen. 

Als iemand interesse heeft om mee te doen, mag die mij contacteren via jozefien.soret@rosesareblue.tv of bellen naar 0471357718. Dan plan ik met hem/haar een kennismakingsgesprek in. 

Ik kan al meegeven dat de opnames in de studio gepland staan eind maart en dat deze ongeveer een tweetal uren in beslag zullen nemen.”

Voor meer informatie over het programma kan je terecht op Durf te vragen

Door admin