9-17 maart 2024

“Hoogbegaafden vind je overal! En dat willen wij in deze week laten zien.”

Georganiseer door: Team – Week van de hoogbegaafdheid

Waarom een Week van de Hoogbegaafdheid?

Het organisatieteam brengt met de Week van de Hoogbegaafdheid het onderwerp positief onder de aandacht. Wij willen kennis over hoogbegaafdheid verspreiden en vooroordelen en misvattingen proberen weg te nemen. Want hoogbegaafdheid is een woord dat niet bij iedereen positieve gedachten oproept. Mede hierdoor kunnen hoogbegaafden niet altijd en overal zichzelf zijn en hun talenten optimaal inzetten. En dat is enorm jammer, want hoogbegaafden hebben de maatschappij veel te bieden. Daarom dus deze week met een positieve insteek!

Wat gaan we doen?

De organisatie biedt een platform waarop evenementen-organisatoren hun evenement kunnen tonen. We streven ernaar dat er in iedere gemeente in Nederland en Vlaanderen in deze week minimaal één activiteit plaatsvindt met hoogbegaafdheid in de hoofdrol.

Overzicht van activiteiten: weekvandehoogbegaafdheid.nl

Door admin